Uitvaartverzekeraars Nederland

monuta-uitvaart
dela-uitvaart
ardanta-uitvaart
lifetri-uitvaartverzekering
Soms is wat achtergrondinformatie ook wel fijn bij het kiezen van een uitvaartverzekering. Daarom verzamelen wij op deze pagina informatie van de verschillende uitvaartverzekeraars. Zo kan je in slechts enkele minuten meer te weten komen over de uitvaartverzekeraars en bijbehorende uitvaartverzekeringen.

DELA

Op 11 maart 1937 werd DELA opgericht in Eindhoven en is daarna uitgegroeid tot de op één na grootste uitvaartverzorger in Nederland. Zij voorzien circa 3 miljoen leden van een uitvaartverzekering en financiële zekerheid. Verder zijn zij aangesloten bij ‘Keurmerk klantgericht verzekeren’ en ‘Keurmerk Uitvaartzorg’. Dit betekent dat je zo goed als mogelijk wordt geïnformeerd en geholpen over je uitvaartverzekering. Wanneer je een uitvaartverzekering afsluit ben je automatisch lid van coöperatie DELA. Zo kan je meedenken in een klantenpanel, krijg je korting op schadeverzekeringen en ontvang je gratis hulp bij vragen over testament, voogdij, schenking, trouwen en nog veel meer.
Premie levenslang
Kinderen tot 25 jaar gratis meeverzekerd
Gratis uitvaartwensen wijzigen
Gratis lid coöperatie DELA
Circa 3 miljoen leden

Monuta

Monuta werd in 1923 opgericht en is één van de grotere Nederlandse uitvaartondernemingen. Het uitvaartbedrijf bestaat uit circa 100 uitvaartcentra, 7 crematoria en 3 begraafplaatsen. Zo is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Zij helpen klanten bij zowel de uitvaartverzorging als bij de uitvaartverzekering. De missie van Monuta is ‘voor iedereen een afscheid met een goed gevoel’. Verder beschikt Monuta over een 'Keurmerk Klantgericht verzekeren'. Dit betekent dat zij erg transparant zijn en je zo duidelijk mogelijk informeren.
Premie tot 85 jaar
Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
Gratis uitvaartwensen vastleggen en wijzigen
Uitvaartverzorger en verzekeraar
Circa 1,5 miljoen leden
Direct verzekerd na afsluiten!

Lifetri

Lifetri (voorheen Nuvema) is de kleinste uitvaartverzekeraar in onze lijst, maar zeker de niet de minste. Bij Lifetri zijn de premie kosten afhankelijk van je regio. De uitvaartkosten zijn namelijk niet in elke provincie gelijk. Zo verzeker jij je alleen tegen de kosten die je ook echt maakt. Je verzekering kan je vervolgens aanvullen met persoonlijke wensen. Dit betekent ook dat de premie voor iedereen anders is. Lifetri werkt verder samen met alle uitvaartverzorgers zodat de uitvaart bij jou in de buurt kan plaatsvinden.
Premie tot 80 jaar
Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
Gratis uitvaartwensen wijzigen
100% keuzevrijheid uitvaartverzorger
Regio afhankelijk
Circa 150 duizend leden

Ardanta

Ardanta is onderdeel van ASR Nederland en is de grootste uitvaartverzekeraar in Nederland. ZIj werken samen met alle uitvaartverzorgers in Nederland zodat je zelf kunt bepalen waar de uitvaart wordt gehouden. Zo is er altijd een plek bij jou in de buurt. Bij het afsluiten van de verzekering kan je kiezen uit 3 pakketten: Geld Garant uitvaartplan, Geld Geregeld uitvaartplan en Zorg Garant uitvaartplan. Het verschil zit ‘m voornamelijk in de vorm hoe er geld wordt uitgekeerd. Lees hier meer over bij soorten uitvaartverzekeringen.
Premie tot 80 jaar
Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
Grootste uitvaartverzekeraar
100% keuzevrijheid uitvaartverzorger
Circa 3,5 miljoen leden

Veelgestelde vragen (FAQ)

1Welke uitvaartverzekeraars zijn er in Nederland?
Nederland kent 5 grote uitvaartverzekeraars. Het gaat daarbij om Dela, Monuta, Yarden, Ardanta en Lifetri.
2Wie is de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland?
Van groot naar klein:
1. Ardanta
2. Dela
3. Monuta
4. Yarden
5. Lifetri
Vergelijken