Over ons

Wie zijn wij?

Wij van Mijnuitvaartverzekeringvergelijken.nl zijn een vergelijkingswebsite die de 5 grootste uitvaartverzekeraars met elkaar vergelijken op prijs en voorwaarden. Met ‘Mijn’ bedoelen wij eigenlijk dat wij willen dat je even stil gaat staan bij je eigen uitvaart. Hoe wil je dat ‘mijn’ uitvaartverzekering eruit ziet? Heb je bepaalde wensen? Heb je hier überhaupt al over nagedacht? Doordat je jaren vast zit aan een uitvaartverzekering is het verstandig om de grootste uitvaartverzekeraars met elkaar te vergelijken op prijs en voorwaarden. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je een juiste keuze maakt voor een uitvaartverzekeraar. Het is toch iets waar je jarenlang aan vast zult zitten. Een euro per maand meer betalen betekent aan het eind van de rit dat je honderden euro’s te veel kan hebben betaald. Met deze website willen wij dat voorkomen. Wij vergelijken daarom heel eenvoudig en simpel de premie en voorwaarden van de verzekeraars. Alles om jou op weg te helpen met het afsluiten van een uitvaartverzekering.

Waarom deze site?

Te weinig mensen staan stil bij het afsluiten van een uitvaartverzekering. Ondanks dat het geen leuk onderwerp is willen wij de uitvaart toch bespreekbaar maken. Een stukje bewustwording wat het inhoudt en waarom een uitvaartverzekering nodig is. Het is namelijk heel belangrijk om een uitvaartverzekering af te sluiten. Hiermee voorkom je dat je nabestaande voor de kosten komen te staan.

Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat je zo vroeg mogelijk een uitvaartverzekering afsluit. Hoe eerder je erbij bent, hoe lager je premie wordt. Zo merk je straks niet eens dat je een uitvaartverzekering hebt. En met slechts enkele euro’s per maand neem je veel zorg uit handen van de nabestaanden. Lees er meer over bij de voor- en nadelen van een uitvaartverzekering.
Wij zijn er om:
Je bewust te laten worden van de uitvaartkosten
Jouw leven makkelijker te maken
Jouw tijd en geld te besparen
Je inzicht te geven over de mogelijkheden
Te voorkomen dat je nabestaanden met kosten opgezadeld worden
Vergelijken