Natura uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijk je Natura uitvaartverzekering

Wil je eenvoudig en snel een Natura uitvaartverzekering vergelijken? Bekijk dan de aanbieders hieronder en begin met het vergelijken van de premie. Bij een Natura uitvaartverzekering ontvang je geen geld. De uitvaartverzekeraar verzorgt de kosten. Jouw nabestaande hoeven zich dus geen zorgen te maken over de financiële afhandeling. Dit is namelijk al geregeld.
dela-uitvaart
9,74p/m

Verzekerd voor €9000

  • Dienstpakket €6000
  • Premie tot overlijden
  • Altijd aanpasbaar
monuta-uitvaart

persoonlijk

Verzekerd voor €9000

  • Uitvaartverzorger €2000
  • Premie tot 85 jaar
  • Vrij besteedbaar €7000
Let op: de premie is afhankelijk van leeftijd en verzekerd bedrag. Bovenstaande is op basis van iemand die 30 jaar is met een verzekerd bedrag van €9000.

Over Natura uitvaartverzekering

Bij een Natura uitvaartverzekering ben je verzekerd voor een uitvaartverzekering en is het financiële deel al afgehandeld. Jouw nabestaanden hoeven zich dan geen zorgen te maken over de financiën, want de uitvaartverzekeraar dekt alle kosten. Hierbij kun je denken aan de rouwkaarten, benodigde vergunningen, urn of kist en grafbestemming. Al deze kosten worden door de uitvaartverzekeraar betaald. Bij het kiezen van een Natura uitvaartverzekering neem je een dienstenpakket af. De hoogte van de Natura uitvaartverzekering is afhankelijk van de kosten. Bereken daarom eerst de kosten via onze vergelijker en baseer daarop jouw uitvaartverzekering.

Voor- en nadelen van een Natura uitvaartverzekering

Zoals hierboven al beschreven hoeven jouw nabestaanden zich geen zorgen te maken over de kosten. Zij kunnen in alle rust rouwen en naar de uitvaart komen. Dit brengt ook gelijk een nadeel met zich mee. De nabestaanden kunnen namelijk geen verdere invulling geven aan de uitvaart. Dit staat namelijk al vast. Je kunt er daarom ook voor kiezen om een natura uitvaartverzekering te combineren met een kapitaalverzekering. Zo profiteer je van beide verzekeringen in één pakket. Zo’n verzekeringen noemen wij een combinatieverzekering. Wil je hier meer over weten? Lees er dan alles over bij ‘soorten verzekeringen’.

Aanbod Natura uitvaartverzekering

Bij de 5 grootste uitvaartverzekeraars is er slechts één die aan het volledig plaatje voldoet. Alleen Yarden biedt een volledig Natura uitvaartverzekering aan. Bij alle overige uitvaartverzekering kies je voor een combinatieverzekering. Toch is een combinatieverzekering ook een goede optie. Vergelijk daarom alle soorten verzekeringen op prijs en voorwoorden.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1Wat is een Natura Uitvaartverzekering?
Een Natura Uitverzekering is een verzekering waarbij je kiest voor een dienstenpakket. Op het moment van overlijden wordt het verzekerde bedrag rechtstreeks aan de uitvaartverzorger betaald. De naasten krijgen geen geld te zien. Het dienstenpakket verschilt per uitvaartverzekeraar.
Vergelijken