Kosten uitvaartverzekering

Bereken je uitvaartkosten

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat een uitvaart tot in de duizenden euro’s kost. Zij houden zich dan ook niet bezig met een uitvaartverzekering en besteden hun geld liever aan een nieuw auto, koophuis of de studie van hun kinderen. Logisch. Toch is het belangrijk om bij de uitvaartkosten stil te staan. De gemiddelde kosten van een uitvaart bedraagt €7500. Dit kan echter oplopen tot wel €10.000 bij speciale wensen. Bereken daarom gratis en vrijblijvend hieronder de kosten van jouw uitvaartverzekering.

Overzicht van de uitvaartkosten

Je vraagt je vast af waarom een uitvaart zoveel geld moet kosten. Waar zitten de kosten dan in? Wij brengen de kosten graag voor je in kaart. Zo krijg je een beter inzicht in de kosten en waarom je een uitvaartverzekering nodig hebt. Houd er rekening mee dat wij een indicatie geven en dat de werkelijke kosten kunnen verschillen.

Over de uitvaartkosten

Zoals je hierboven ziet kunnen de kosten flink oplopen. Het is allemaal afhankelijk van je wensen. Er kunnen zelfs nog wensen toegevoegd worden vanwege bijvoorbeeld religie. Dergelijke kosten komen vervolgens bovenop de al bestaande kosten. Daarnaast zijn kosten voor het eten en drinken afhankelijk van het aantal mensen dat verschijnt, evenals de rouwkaarten. De kosten hangen echter ook sterk af van het soort uitvaart. Zo is een begrafenis een stuk duurder dan een crematie. Je dient dus goed na te denken over de uitvaartkosten bij het afsluiten van een uitvaartverzekering. Je wilt immers niet onderverzekerd zijn.
Vergelijken