Combinatie uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijk je Combinatie uitvaartverzekering

Wil je graag dat alle uitvaartkosten worden gedekt, maar wil je ook een eigen invulling geven aan een uitvaartverzekering? Kies dan voor een combinatie uitvaartverzekering. Dit is een verzekering die een Kapitaal- en Natura uitvaartverzekering combineert. Je ontmoet het beste van beide pakketten. Voordat je verder leest doe je er goed aan om hieronder de premies met elkaar te vergelijken.
monuta-uitvaart

Persoonlijk

Verzekerd €9000

  • Uitvaartverzorger €2000
  • Vrij besteedbaar €7000
  • Premie is levenslang
dela-uitvaart
9,74p/m

Verzekerd €9000

  • Dienstenpakket €6000
  • Vrij besteedbaar €3000
  • Premie is levenslang

Over combinatie uitvaartverzekering

Als je het hebt over een kapitaal uitvaartverzekering, dan moet je ineens wel heel veel zelf regelen. Bij een Natura uitvaartverzekering hoef je niets zelf te regelen, maar kan je ook geen invulling aan de uitvaart geven. Daarom kiezen veel mensen voor een combinatie uitvaartverzekering. Je uitvaartverzekeraar dekt de kosten die nodig zijn voor de uitvaart en de nabestaanden kunnen daar een verdere invulling opgeven zoals een prachtige bos bloemen of eigen rouwkaarten. Op deze manier kan je een uitvaartverzekering persoonlijk maken. Aangezien het dienstenpakket per verzekeraar verschilt, doe je er goed aan om hier de verschillende pakketten te vergelijken.

De kosten van je uitvaart

Voordat je een uitvaartverzekering kunt afsluiten. Dien je eerst een overzicht te maken van de kosten. De uitvaartkosten kan je eenvoudig binnen 1 minuut berekenen via onze site. Wanneer de kosten bekend zijn kan je overgaan tot een uitvaartverzekering. Vergelijk vervolgens met jouw gegevens de verschillende uitvaartverzekeraars op kosten en voorwaarden. De kosten zullen bij iedereen anders zijn. Dit is namelijk ook afhankelijk van leeftijd en natuurlijk de kosten.

Waarom een combinatie uitvaartverzekering?

Een combinatie uitvaartverzekering kent het beste van een uitvaartverzekering. Jouw nabestaanden hoeven zich geen zorgen te maken over de kosten en diensten, maar zij kunnen nog wel een persoonlijk invulling en draai geven aan de uitvaart. Het is dan ook een zeer populaire optie om te kiezen. Voor deze optie kan je dan ook bij bijna alle verzekeraars terecht zoals Yarden, Monuta, Dela en Nuvema.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1Wat is een combinatie uitvaartverzekering?
Bij een combinatie uitvaartverzekering combineer je een Natura- en Kapitaal uitvaartverzekering. Zo wordt er een dienstenpakket afgenomen en zal er geld beschikbaar worden gesteld aan de naasten om verdere invulling te geven aan de uitvaart. Het dienstenpakket staat vast en eventuele decoraties of andere wensen kunnen met het kapitaal worden gerealiseerd.
Vergelijken