Ardanta uitvaartverzekering vergelijken

Ardanta is een onderdeel van ASR en is de grootste uitvaartverzekeraar in Nederland. Ze beschikken niet over een eigen uitvaartcentra, maar werken samen met alle uitvaartverzorgers in Nederland. Zo kan je met een Ardanta uitvaartverzekering overal terecht voor een uitvaart. Bij overlijden zullen er coaches klaar staan om de nabestaanden te helpen met het maken van de belangrijkste keuzes. Dit verneem je ook terug in de premie. Ardanta is de grootste, maar ook de duurste uitvaartverzekeraar. Wil je meer weten over de uitvaartverzekering? Lees dan vooral verder.

De Ardanta uitvaartverzekering

Bij Ardanta krijg je de keuze uit 3 verschillende pakketten. Elk pakket verschilt in premie en voorwaarden. Zo kan je kiezen uit een Geld Garant uitvaartplan. Dit pakket is een kapitaal uitvaartverzekering waarbij de nabestaanden het geld ontvangen om de uitvaartverzekering naar eigen wensen in te vullen. Heb je liever een dienstenpakket (natura uitvaartverzekering)? Dan kan je kiezen voor het Geld Geregeld Uitvaartplan. Je neemt dan een pakket met diensten af en de nabestaanden hoeven zich geen zorgen te maken over de kosten. Het laatste pakket is het Zorg Garant Uitvaartplan wat een combinatie is van de 2 vorige pakketten. Zo wordt er een ruime dienstenpakket afgenomen, maar kan je kiezen voor een extra aanvulling op het basispakket.

Belangrijkste kenmerken Ardanta uitvaartverzekering

  • Premie tot 80 jaar
  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
  • Grootste uitvaartverzekeraar
  • 100% keuzevrijheid uitvaartverzorger
  • Circa 3,5 miljoen leden
  • Duurste uitvaartverzekering
  • Regelt niet zelf de uitvaart

De polisvoorwaarden van Ardanta uitvaartverzekering

Na het afsluiten van de uitvaartverzekering ontvang je thuis de polisvoorwaarden van Ardanta. Ben je de polisvoorwaarden kwijt? Dan kan je online via het contactformulier dit aanvragen.

Contact Ardanta

Bij overlijden kan je contact opnemen met Ardanta via 0800-3333000 (gratis). Voor de klantenservice kun je bellen naar (053) 488 11 22 of een e-mail sturen via het contactformulier.

Vergelijken